UTVENDIGE SCREENS

Mange års levetid og minimalt med vedlikehold har gjort utvendig screen til det mest populære produktet innen utvendig solskjerming de siste årene. Med opptil 97% avvist varme er screen en av markedets mest effektive solskjermingstyper. Dens største fortrinn er muligheten til å beholde store deler av utsikten selv ved full skjerming. Med sitt slanke design passer den til alle boligtyper. Screen leveres med duk i ulike tettheter og farger. Noen av modellene kan om ønskelig leveres med logo eller annet profileringstrykk på duken.

Zipner SQ110, en stødig zip-screen som ved normal montering tåler vindstyrker opp til 25m/sekund, mer ved montering inntrukket fra fasade. Dette er et produkt fra en solid norsk aktør der kvalitet møter pris, og som vi er svært fornøyd med etter flere års testing.

FixScreen 100 Evo er den originale utvendige screen og Rensons markedsleder. Dette produktet møter EU standard EN 13561 som stiller strenge krav både til levetid og bestandighet for vær og vind, og er garantert for vindstyrker opp til orkan styrke 32m/s. Den har patenterte spesialløsninger, duken har dobbel zipping i sideskinnene, og systemene tåler stor vandring. Den takler dermed utvidelse og sammentrekking i kaldt vær kombinert med sol svært godt, og er perfekt for skandinavisk klima. 5 års garanti stilles fra Renson og vi er svært fornøyde med hvordan den oppfører seg over tid. 

Zipner og Fixscreen kjøres med motor og betjenes med fjernkontroll eller bryter, evt. Smarthus-system og applikasjon for telefon, nettbrett eller pc. Du kan også velge automatikk med sol- og/eller vindsensor som styrer gardinens bevegelser.

Inn under dette segmentet faller også vår minste screen «Miniscreen», som betjenes manuelt med snortrekk innenfra. Den forsvinner i husets fasade og glir pent inn i boligmiljøet. Den kommer ikke i konflikt med dekorlister og kan monteres direkte på glidehengslet vindu, vippevindu eller verandadør. Miniscreen er kort og godt det minste utvendige solskjermingsproduktet.