RULLEGARDIN

Rullegardin gir mulighet til å gi deg akkurat den stemning og funksjon du selv ønsker, og produseres etter mål som er tilpasset ditt vindu. Våre modeller er solide og tåler barns lek og utforsking.

Rullegardintekstil er delt i 2 segmenter; nemlig lystette og tekniske duker. Segmentet lystett duk inneholder ensfargede, teksturerte og mønstrede duker som med stor variasjon demper lys og innsyn, samt duker som er helt mørkleggende. Tekniske duker omfatter gardiner med solfilm, vanlig screenduk og verosol screenduk med refleksiv bak/ytterside.

Gardinen reguleres ved hjelp av kjedetrekk eller fjærtrekk. LiteRise-rullegardin lar deg skyve/trekke i dukens underlist for å betjene gardinen – altså snorløs betjening. Gardinen kan også kjøres med motor. Vi leverer også systemer for fullstendig mørklegging med kassett og sideskinner.

Screen rullegardin og solfilmgardin er gode produkter for forbedring av lysforholdene i rommet. Mens tradisjonelle rullegardiner, persienner o.l. absorberer varmen og lar den bli igjen i rommet, reflekterer disse gardinene deler av solvarmen. Avhengig av type avviser disse dukene inntil 70 % av varmen og fjerner 99% av UV-strålene.

Solgardiner passer utmerket på kontor, styrhus eller andre plasser der reflekser på TV/dataskjermer er et problem. De demper sollyset og gir et behagelig oppholdsrom eller arbeidsplass samtidig med at utsynet beholdes.

Solgardiner er mye brukt på båter, styrhus i båter og flytårn. 

Screens brukes i stadig større grad også på privatmarkedet der hovedoppgaven er å dempe lyset.