PLISSÉ OG DUETTE

Plisségardinen tilbyr store valgmuligheter i farger og mønstre og kan matche enhver innredningsstil samtidig som den skjermer for sol og innsyn. Når den er trukket opp tar den minimalt med plass i vinduet, og gir fritt utsyn.

Plissegardin kan deles i to hovedtyper; enkelt stofflag eller Duette med dobbelt stofflag. Gardin med enkelt stofflag har rader med små synlige hull for trådgjennomføring, mens for Duette er trådføringen skjult mellom stofflagene. Duette er dermed best egnet til mørklegging, av for eksempel soverom. Duette kan gi en viss akustisk gevinst, og den vil også isolere mot varmetap.

Tekstil finnes i ulike tettheter fra helt transparente til mørkleggende, og med mange ulike farger og mønstre. Noen tekstiler har refleksiv bak/ytterside; disse vil stoppe mer lys og forsinke temperaturstigningen i rommet noe.

Plissè kan tilpasses de aller fleste vindustyper og er et av de få produktene som kan brukes på vinduer med skrå overlist. Den kan også leveres med to forskjellige tekstiler på samme gardin, og som gardin for takvindu. Vår mest populære modell er modell 15A (Top down/bottom up), som lar deg parkere gardinen vilkårlig i vinduets høyde. Gardinens foldedybde er 20 – 64mm avhengig av type, og den kan betjenes med snor, håndtak, førerstav eller motor.

Se LiteRise her:

Se Smartcord her: