INNVENDIG PERSIENNE

Innvendige persienner er en tidløst og dekorativt gardin som myker opp en mørk glassflate. Den benyttes ofte for å regulere lys og innsyn. 

Vi leverer persienner nøyaktig tilpasset dine vinduer, med bredder fra ca 25-300cm. Våre modeller leveres med lameller både i aluminium og tre, med lamellbredder fra 16-70mm og i mange ulike farger.

Persiennen senkes og heves med snorbetjening mens lamellene dreies ved hjelp av ei vendestang . Gardinen kan alternativt og leveres med endeløst kjedetrekk eller motor. Du kan som regel velge betjeningsside.

Modell 15A som betjenes med håndtak gir deg muligheten til å plassere gardinen vilkårlig i vinduets høyde, såkalt «Top down/bottom up.» Dreing av lamellene skjer med et lite hjul som sitter på den ene lista.

Persienner montert på dør/åpningsvindu, kan leveres med wireføring i sidene, slik at man unngår at gardinen slår mot ramma.

Det er også mulig å få lameller med utstansing for trådgjennomføring i bakkant, dette kalles en EDB-persienne og eliminerer noe lyslekkasjer.

Persienner er et av få alternativer til vinduer med skrå overlist (gavl-vindu)