SKINNER OG STENGER

Avskjerming AS fører alt av deler og produkter til opphenging av dine gardiner. Vi har utallige muligheter og typer, alt fra gardinskinner i stort utvalg til stenger av tre eller metall. De mest brukte skinnene lagerføres og kan produseres med dine mål i løpet av kort tid, også med buer. Motoriserte skinner og snortrekkskinner er blitt mer vanlig og er særlig praktisk til store gardiner og høye vinduer.

For effektiv mørklegging av soverom er fremdeles gardin et svært bra valg, som lar deg beholde muligheten til utlufting. Skinner og stenger kan ofte monteres i flere nivåer slik at du kan ha to forskjellige tekstiltyper i samme vindu, for eksempel en transparent og en mørkleggende, eller opptre sammen med rullegardin, plissé eller liftgardin.

Vi fører også panelskinner og liftgardinsystemer, og er eneforhandler i Nord-Norge for kvalitetsmerket Silent Gliss. ​ Silent Gliss er den ledende produsenten av stillegående motoriserte og manuelle gardinsystemer av høyeste kvalitet. Silent Gliss står for innovative, bærekraftige og skreddersydde løsninger, eksepsjonell design og førsteklasses kvalitet.

Kom innom butikken og se det store utvalget, og få råd, tips og ideer til akkurat dine gardiner og vindu.

Se gardin på motorisert skinne her: